Kom bij ons werken

Werken voor VIB, een onderzoeksinstituut in levenswetenschappen in Vlaanderen, geeft je tal van voordelen. Zo wordt je deel van een van onze excellente multiculturele onderzoeksgroepen die werken aan baanbrekende wetenschap. Verder krijg je toegang tot de allernieuwste technologieën, loopbaanondersteuning, een sterke focus op technologieoverdracht en opleidingen op hoog niveau.

HR-Visie & -Strategie

Excellentie in wetenschap vereist een multidisciplinaire, multiculturele en samenwerkende wetenschappelijke omgeving waar open discussie en kennisdeling worden aangemoedigd en waar de professionele ontwikkeling van mensen als cruciaal wordt beschouwd. 

Lees meer

10 redenen om bij VIB te werken

VIB is niet alleen een fantastische plek voor wetenschappelijk onderzoek, maar ook een bruisende omgeving die je toekomst zal veranderen. Hier zijn enkele redenen waarom het een goed idee is om bij VIB aan de slag te gaan:

Werken in België

Maak kennis met het team van personeelszaken

Een belangrijk aspect van de HR-strategie van VIB bestaat erin uiterst gemotiveerde, creatieve en toegewijde wetenschappers aan te trekken uit de hele wereld. Een basisvereiste daarvoor is een solide, toekomstgerichte wervingsstrategie.  Een tweede pijler van VIB’s HR is het behouden van onze wetenschappers door hen een stimulerende, ondersteunende omgeving te bieden met mogelijkheden tot wetenschappelijke coaching, feedback, en opleidingen. Daarnaast wil VIB een warme werkplek zijn waar belang gehecht wordt aan welzijn op het werk in al zijn facetten. Tot slot ondersteunt VIB zijn wetenschappers met initiatieven rond loopbaanontwikkeling, om hen op weg te zetten naar de volgende stap in hun carrière, binnen of buiten VIB.